Cicamed Medical Science ASD Clear Skin Kit

Cicamed Medical Science ASD Clear Skin Kit
Kategorier: Träning, Vitaminer
Brand: Cicamed
299 SEK
Mer Info!

Cicamed Medical Science är utvecklad för att ge de bästa behandlingarna mot problemhud. Produkterna i cicamed ASD serien är formulerade med aktiva ingredienser för att effektivt behandla finnar, orenheter och ojämn hudton.

Förpackningen innehåller:

Cicamed ASD Active Cleansing Gel 

En mild, djuprengörande och pH-balanserad ansiktsrengöring, speciellt utvecklad för fet- och blandhy. Ingredienserna noga utvalda för att effektivt avlägsna orenheter, förebygga uppkomsten av nya utbrott och balansera överflödig talgproduktion utan att verka uttorkande eller störa hudens skyddsbarriär. 

Cicamed ASD Active Moisturizer

Cicamed ASD Active Moisturizer är en silkeslen och lätt ansiktslotion, speciellt framtagen för fet- och blandhy. Formuleringen är noga utvecklad för att förebygga uppkomsten av orenheter, reglera talgproduktion samt för att  dämpa rodnad. Den fungerar utmärkt som ansiktskvård för dig som behöver hjälp med ojämnheter, orenheter,  irritation, ojämn hudton och finnar.
Cicamed ASD Active Moisturizer arbetar aktivt med att lösa upp tilltäppta porer, reparera och reducera märken och ojämnheter på huden, absorbera överflödigt sebum, förfina porer och hämma bakterier som orsakar orenheter.
Produkten passar mycket bra redan från 12 års ålder och enda upp till 45.

Cicamed ASD 3-in-1

En trippelverkande punktbehandling som snabbt och effektivt reducerar finnar samtidigt som den motverkar ärr och missfärgningar. ASD-3-1 är en produkt som passar alla hudtyper men är utvecklad speciellt för punktbehandling av hud som lätt får orenheter, ojämn pigmentering, ärr och andra ojämnheter, sk “blemish-prone skin”.

Aktiva ingredienser:

  • Salicylsyra
  • Zink
  • Retinol derivat (Vitamin A)
  • Niacinamide (Vitamin B3)
  • Oljor och Mentol som verkar antiseptiskt
  • Glykolsyra
  • Vitamin A, B2, B5, E
  • Trollhassel & aloe vera