Khoisan Tea Agar Agar - ekologisk & vegansk gelatinersättningKhoisan Tea Agar Agar gör livet för dig som vegan lite lättare, eller för dig som bakar eller lagar mat till en vegan. Agar agar är ett helt veganskt alternativ till gelatin och tillverkas av ett gelerings-ämne som utvinns av rödalger. Det tillför varken doft eller smak, är glutenfri, fri från stärkelse och innehåller fibrer, kalium, kalcium och magnesium. Helt enkelt det perfekta alternativet för dem som undviker animaliska produkter eller av andra skäl väljer bort produkter från gris.Användning av Khoisan Tea Agar AgarDu blandar din Agar Agar från Khoisan Tea med vätska för att sedan koka upp blandingen innan den därefter ska svalna. Det går att använda både till maträtter och bakverk som t.ex. cheescake, vegansk vispad grädde, glass, dippsåser och vegan ost. 1 tsk är ungefär detsamma som 6 gelatinblad och används i 500g vätska.